ASCULTA-TI CORPUL


images

A fi vegetarian este corect dacă sunteți de acord cu concepția voastra despre vegetarianism, dar dacă sunteti vegetarieni, iar corpul are nevoie de carne, aceasta înseamnă că nu sunteti in acord cu el.

Există o credință, care cred că este incorectă adică, să spunem că din momentul în care o persoană este vegetariana, evoluează mult mai mult!

Este forta interioara care face ca o persoană să evolueze spiritual! Desigur, fumatul, consumul de prea mult sau să mănânce alimentele care deranjează organismul, încetinește evoluția sa.

Asculta  corpul  si acționeaza în conformitate cu ceea ce iti transmite! Nu trebuie să fii vegetarian pentru a fi „pe drumul cel bun“ sau pentru a merge în direcția cea bună!

Ai consumat mâncarea, dar nu-ti dai seama că hrana actuală (legume, fructe, pește sau carne) este extrem de poluata, pana si aerul este poluat prin ceea ce este imprastiat pe cer.

Avem capacitatea de a depăși toate acestea!

Dacă în urmă cu o sută de ani oamenii ar fi mâncat ceea ce mancam noi astazi, ar fi fost foarte bolnavi, uneori otrăviti, deoarece hrana de astazi, conține mult mai multe substanțe chimice cum ar fi: îngrășăminte, pesticide, etc. Cu toate acestea, corpul nostru are o putere remarcabila de a transcende tot ceea ce este dăunător pentru el.

Fiecare actiune/decizie tine de conștiința ! Insist să-ți spun: nu  pentru ca esti vegetarian sau vegan, sau pentru că nu consumi zahăr sau altceva esti mai evoluat! Evoluția pur și simplu trece prin suflet și conștiința a ceea ce suntem.

A fi moderat la nivel de produse alimentare, acest lucru este important! Dă timp organismului de a digera, nu numai ce ii oferi, dar, de asemenea, de a transforma și de a elimina ceea ce nu este corect și valabil pentru el. În cazul în care il  alimentam prea mult, el nu are nici timpul, nici capacitatea de a elimina ceea ce este dăunător pentru el! Mancand moderat, organismul absoarbe hrana cel mai sănătoas posibil.

Binecuvantati apa si mancarea de fiecare data. Acest ritual purifica alimentele precum si organismul nostru pana la nivel de celula.

Mai presus de toate, nu trebuie frustrat corpul  doar pentru că tu crezi că asa e bine pentru el și pentru tine! „

Monique Mathieu. Nu vegetarianismul va ajuta sa evoluati!
„Tu, corp material, trebuie să asculți ce îți spune corpul tau.”

 

http://ducielalaterre.org

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s