CUM SE AJUNGE IN RETEA / PLASA ?


CUM SE AJUNGE IN RETEA / PLASA ?
Putem scapa prin ochiurile plasei emotionale care ne-a tinut atâta timp într-o stare de victimizare?
Se poate !
Timp, spatiu si distanta : lucreaza pentru moarte……sunt potentialele cu care lucram in acest moment (prin minte).
Toate acestea sunt inscrise in ADN-ul nostru ancestral.
Tot ancestral sunt programe inregistrate in ADN/ul nostru, programe / autoprograme pe care le/am preluat de multe ori inconstient. In general frica de moarte o avem bine inradacinata. Sunt apoi programe si autoprograme care au functionat si functioneaza perfect in dezavantajul nostru.
Sa dam cateva exeplme :

Declarata ca si Lege Universala „bine faci bine gasesti” sau faimoasa axioma biblica „ceea ce semeni, aceea vei culege.”
Chiar si in rugaciunea „Tatal nostru : ….si ne iarta noua greselile noastre , precum si noi iertam…… Chiar iertam ? NU ! Dar am fost programati ……

Aceste clisee atemporale sunt privite, în general, ca fiind aplicabile exclusiv la nivelul superficial al vietii si nu proceselor energetice mai profunde.
Din cauza acestei tendinte de a vedea numai suprafata lucrurilor, constiinta de masa a omenirii trece cu vederea unul din cele mai profunde secrete ale vietii – si anume ca, la nivel energetic, întotdeauna culegi, într-adevar, numai ceea ce semeni.
Asadar acesta este întelegerea faptului ca ai devenit fara sa vrei victima propriilor tipare inconstiente de credinta.
Dupa cum spune o vorba din batrâni, una dintre cele mai mari înselatorii ale diavolului este de a-i face pe oameni sa-l caute pe Dumnezeu.
Viata este o sinusoidala de necazuri si bucurii. Daca esti programat sau te autoprogramezi ajungi in situatia de a nu mai iesi din probleme si atunci cauti cai de iesire. In primul rand calea catre spiritualitate. Poate ca in stafundul sufletului nu crezi in ceva ce nu ai vazut, ceva ce nu ai simtit, ceva pe care nu l-ai atins etc insa mergi orbeste cu gandul de a iesi din dezastrul vietii tale. Atunci devii o prada usoara de manipulare care amplifica informarea energiei proprii in sens distructiv, deci devii o victima.

Spiritualitatea însasi poate deveni punctul focal al constiintei (victimei), deoarece te poate convinge, cu extrem de mare usurinta, ca poti face ceva pentru a te elibera de propriile umbre si de suferintele emotionale.
Aceasta notiune a dus la nasterea celei mai mari iluzii dintre toate – si anume, ca ar exista o realitate spirituala plasata cumva în afara sferei experientelor noastre.
Privind cu claritate la acest concept, descoperim acelasi tipar al dorintei de a gasi împlinirea.
Atunci când creezi o realitate de neatins, îti poti petrece întreaga viata visand la acea realitate, manipularea-retelelor-virtualefara sa trebuiasca vreodata s-o traiesti în mod direct.
Pentru multi indivizi religiosi sau spirituali, acest adevar poate fi destul de greu de digerat.
În ciuda acestui lucru, majoritatea curentelor spirituale se construiesc pe cautarea extraordinarului.
Nivelele ridicate de frecventa nu duc în mod necesar la experiente spirituale. Asta se intampla in ultimul timp, manipularea prin energii de vibratie inalta .
Cultura contemporana New Age musteste de materialism spiritual – cu alte cuvinte, oamenii dispun acum de un drog totalmente nou, numit ‚cautarea adevarului’.
Adevarul esti TU, atata timp cat te constientizezi ca si entitate. Doar atunci ai „acces” la o comunicare cu Bunul Dumnezeu si poti iesi din reteaua / plasa manipulatoare creata la nivel mondial, iti recapeti Liberul Arbitru si TU hotarasti pentru viata ta .
Anihileaza toate programele si autoprogramele prin rugaciune, simplu si din suflet spuse . Doar in acest mod, iesi din retea, din probleme, doar asa , constient faci alegeri care sunt doar ale tale ca si entitate si sunt cele mai bune.

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s