TEHNICA PENTRU A CURATA SUBCONSTIENTUL


51-580x382Pentru a curaţa subconştientul de toată încărcătura emoţională adunată în el, spuneţi de mai multe ori pe zi cuvintele cheie:
Îmi pare rău, iartă-mă, mulţumesc, te iubesc!
Afirmaţi acum:
– Mă declar în pace cu toate fiinţele de pe pământ şi cu cele cu care Nu mi-am rezolvat neînţelegerile…Îmi pare rău, Iartă-mă, mulţumesc, te iubesc!
– Îi eliberez pe toţi cei care am crezut că mi-au făcut rău, sau m-au tratat nedrept, pentru că pur şi simplu îmi întorc ceea ce le-am făcut eu, în trecut, în altă viaţă sau în alt timp… Îmi pare rău, iartă-mă, mulţumesc, te iubesc!
– Deşi uneori îmi este greu să iert pe cineva, eu sunt cel care cere iertare acelei persoane Acum, pentru acea situaţie din momentul respectiv…
Îmi pare rău, iartă-mă, mulţumesc, te iubesc!
– Pentru acest spaţiu sacru în care locuiesc acum şi în care nu mă simt confortabil …
Îmi pare rău, iartă-mă, mulţumesc, te iubesc!
– Pentru relaţia aceea dificilă, din care am păstrat amintiri neplăcute…
Îmi pare rău, iartă-mă, mulţumesc, te iubesc!
– Pentru ceea ce-mi nu-mi place din viaţa mea prezentă, din viaţă mea trecută, din munca care o desfăşor sau din mediul meu, rog divinitatea să cureţe în mine, ceea ce contribuie la lipsurile mele …
Îmi pare rău, iartă-mă, mulţumesc, te iubesc!

– Dacă experimentezi anxietate, griji, frică, tristeţe, nostalgie, durere, suferinţă, spuneţi:
Îmi iubesc amintirile, sunt recunoscător/recunoscătoare, pentru şansa de a va elibera şi a mă elibera…. Îmi pare rău, iartă-mă, mulţumesc, te iubesc!
– În această clipă când spun că Te iubesc, mă gândesc la sănătatea mea emoţională şi la cea a tuturor fiinţelor dragi… te iubesc!
– Pentru nevoile mele şi pentru a învaţa să aştept liniştit/liniştită, fără frică, îmi recunosc amintirile aici… Îmi pare rău, iartă-mă, mulţumesc, te iubesc!
Contribuţia mea la vindecarea pământului
Iubită mamă pământ, care eşti Eu… Dacă Eu sau familia mea, rudele mele sau strămoşii mei, te-am rănit prin gânduri, cuvinte, fapte şi acţiuni, de la începutul creării noastre şi până în prezent, îţi cer iertare, lasă ca acestea să se cureţe, să se purifice, să se elibereze şi elimina toate amintirile, blocajele, vibraţiile negative şi transmută aceste energii impure, în lumină… şi aşa este!
La final îţi aduc la cunoştinţă, că aceste cuvinte, acest mesaj, este contribuţia mea la sănătatea ta emoţională care este şi a mea! Acum ştiu foarte bine că în măsură în care Tu te vindeci, mă vindec şi Eu, de aceea în acest moment îţi spun că:
ÎMI PARE RĂU pentru amintirile dureroase pe care le împărtăşim,
ÎŢi CER IERTARE pentru că drumul meu s-a intersectat cu al tău pentru vindecare, ÎŢi MULŢUMESC pentru că eşti aici pentru mine şi
TE IUBESC pentru că eşti oglinda amintirilor mele.

 

Sursa: Uniune Spirituala

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s