CORPUL ETERIC


CORPUL images.jpg ETERIC

Stiati ca ori de cate ori nu aveti energie sau dimpotriva ca sunteti plini de energie , reprezinta un fenomen conex al Dublului eteric ? Stiati ca el poseda centri energetici numiti Chakre ?
Dublul eteric are rolul de a alcatui „carcasa” in care urmeaza sa se incarneze sufletul si asemenea corpului fizic el moare apoi se descompune lasand sufletul sa-si urmeze drumul sau. Acest corp energetic depaseste epiderma cu aproximativ 6 mm
Dublul eteric , Corp eteric sau Corp energetic,cum i se mai spune, este primul corp subtil cel mai apropiat ca frecventa corpului uman (carcasei), este matricea corpului fizic .
Orice persoana care cauta sa-si purifice corpul fizic isi curata automat si corpul energetic.
Corpul energetic are trăsătura de unire între creier şi Conştiinţa superioară.

Prin separarea corpului energetic de cel fizic – partiala sau completa – se intampla in cazuri de boala, diferite afectiuni, anestezie .
Legătura dintre corpul dens şi cel eteric este atît de strînsă încît o leziune a Dublului Eteric se traduce printr-o leziune a corpului fizic. Atunci cand apare fenomenul de „lipsa de concentrare” sau esti cu „capul in nori” , cand NU REUSESTI SA TE IDENTIFICI ENERGETIC, inseamna ca exista o „leziune” in corpul energetic.
Asta se intampla atunci cand de ex. nu functioneza normal chakrele, cand nu reusim sa ne rezolvam karma etc
Energia informata transmisa prin ganduri negative ca exemplu,  se instaleaza in Corpul energetic fiind asfel manipulati. Asa se intampla in orice situatie cand cineva prin diverse ritualuri / ganduri / rugaciuni etc se fac cu intentie catre noi, acestea se instaleaza in corpul energetic si afecteaza corpul fizic de cele mai multe ori mintea noastra, se produc blocaje la nivel subtil si noi devenim altfel de cum ne-am dori.

Este necesar sa ne facem protectii zilnice si mai ales sa ne rugam Bunului Dumnezeu sa nu ne fie incalcat Liberul Arbitru.

Reclame

Un gând despre „CORPUL ETERIC”

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s