Meditatie – Activarea sinelui angelic divin


Activarea Sinelui Superior Angelic

Conştientizati  în voi acum,  Lumina voastra interioara. Spuneti cu voce tare, „Chem lumina în mine acum !” Şi vă simţiţi instantaneu transportati într-o coloană glorioasă de Lumina de la Sursa. Coloana este de 7 metri în diametru,  curgand prin tine şi în jos, si mai jos pâna în centrul  Gaiei.  

Spuneti „extind aura mea acum!” Va simţiti ca şi cum aţi comuta pe aura dumneavoastră de forma unui ou (cocon) de Lumină, împingând aura dumneavoastră  2 metrii sau mai mult în toate direcţiile. Împingeţi-o in fata dvs. Împingeţi-o în spatele dvs, astfel încât partea din faţă şi din spate sunt egale. Impingeti Lumina dvs  in stânga şi dreapta  corpului dumneavoastră, 2 metrii sau mai mult …apoi  mai sus şi mai jos … şi vă veti simţi ca fiind o mare de lumină albă pură!

Spuneti cu voce tare, „Deschid acum portalurile  stelare cosmos – pământ  !” Uitati-va la chakrele din partea de sus şi de jos a aurei dvs. deschizandu-se, permiţând o lumină mai concentrată să curgă prin toate cele 12 chakre – 3 chakre rotindu-se, deasupra capului, 7 ale corpul tau si 2  mai jos, una dintre acestea direct sub picioarele dvs.
Spuneţi, „Ma impamantez în Gaia acum”, şi cu dragoste, trimiteti o coloană de Lumina de la abdomen, in jos prin portalul (deschis) stelar al Pământului , în magnifica inima magnetica cristalina a Gaiei, exact mai jos de voi.

Acordati-va la tubul vostru de prana acum, tub de respiratie alb- albastru cristalin de 5 cm in diametru care trece prin centrul corpului vostru. Spuneti cu voce tare „Îmi activez tubul meu de prană acum”, şi extindeţi-l prin chakra coroanei, prin partea de sus a aurei dumneavoastră, până în inima Marelui Soare Central. Extindeţi tubul de prana in jos acum, prin chakra rădăcină, prin chakra portalului stelar Pământ ,până  în inima Gaiei. Încetiniti şi aprofundati-vă respiraţia. Respirati prin tubul pranic  în frecvenţa turcoaz cristalina a Inimii Lui Unul. Activaţi curgerea Lumini si Iubiri de sus în jos, prin d-voastră, prin inspirare in chakra inimii vostre din piept  -expirare in aura voastra.

 In timp ce inspirati Iubire si Lumina  continuu de sus în jos  în inima dvs, simtiti cum aripile angelice incep sa se desfasoare de la umăr între omoplati, în aura voastră. Mareţele aripi angelice se deschid în aura dvs, şi va experimentati pe voi  ca un maiestuos  Înger Auriu de Lumina,  însămânţat pe această planetă a frumusetii. Fiinţele cristaline Angelice de lumina sunteţi voi, dragii nostri.
 
sursa: http://solara.org.uk/meditation.aspx

Reclame

Publicat de

EnaMK

Bine ai venit, draga cititorule! Cine sunt eu? Sunt o particica din acest Univers, care a descoperit o dragoste tarzie: plantele. A descoperi plantele si a incepe sa le iubesti nu este acelasi lucru cu a le admira. Am inceput sa le iubesc progresiv, pe masura ce le descopeream proprietatile. Imi amintesc ca treceam pe langa ele si nici nu le bagam in seama, nu constientizam ca erau plante valoroase, le consideram buruieni si asta pentru ca nu aveam cultura necesara, pentru ca nu avusesem timp sa ma documentez suficient. Undeva in sufletul meu a fost un ceva, probabil, care m-a determinat sa ma aplec asupra studiului lor si sa incep sa experimentez. Totul a inceput din curiozitate pentru ca le indrageam, iar pe masura ce le descopeream frumusetea, vibratia, beneficiile, le iubeam si mai mult. Si cand te gandesti ca Dumnezeu ne-a lasat aici pe Pamant TOT ce avem nevoie pentru a ne vindeca trupul! Mai greu cu sufletul sa-l vindecam - ar spune unii... Nu este chiar asa! Cand te apropii de natura, o descoperi, o pretuiesti si o iubesti, implicit te apropii de Dumnezeu, si iti vindeci si sufletul. Sa simti ca faci parte integranta din Creatie, inseamna ca ai ajuns la nivelul de evolutie spiritual in care te iubesti si te respecti pe tine, si tot ce exista in Creatie. Este o "calatorie" pe care doresc sa o impartasesc cu voi. Intamplarea a facut sa mearga alaturi de mine Cris Rakoczy, care este sursa inepuizabila a informatiilor despre plante si nu numai, informatii documentate stiintific, avand ca sursa originala Germania. Miruna este initiatorul crearii acestui blog comun, si a grupului pe FaceBook, contributia ei fiind de mare valoare. Ea vine cu informatii care pur si simplu intregesc blogul nostru. Este o munca in echipa, cu dorinta de a va transmite voua informatii importante legate de sanatate si de viata, in general. Acest blog nu a fost creat cu scopul de business, ci pur si simplu pentru a ajuta. Este un act de iubire de oameni, de natura, de Creatie. Nu cerem nimic in schimb, poate un doar un comentariu sau o apreciere, daca considerati ca va sunt utile informatiile.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s