Meditatie – Activarea sinelui angelic divin


Activarea Sinelui Superior Angelic

Conştientizati  în voi acum,  Lumina voastra interioara. Spuneti cu voce tare, „Chem lumina în mine acum !” Şi vă simţiţi instantaneu transportati într-o coloană glorioasă de Lumina de la Sursa. Coloana este de 7 metri în diametru,  curgand prin tine şi în jos, si mai jos pâna în centrul  Gaiei.  

Spuneti „extind aura mea acum!” Va simţiti ca şi cum aţi comuta pe aura dumneavoastră de forma unui ou (cocon) de Lumină, împingând aura dumneavoastră  2 metrii sau mai mult în toate direcţiile. Împingeţi-o in fata dvs. Împingeţi-o în spatele dvs, astfel încât partea din faţă şi din spate sunt egale. Impingeti Lumina dvs  in stânga şi dreapta  corpului dumneavoastră, 2 metrii sau mai mult …apoi  mai sus şi mai jos … şi vă veti simţi ca fiind o mare de lumină albă pură!

Spuneti cu voce tare, „Deschid acum portalurile  stelare cosmos – pământ  !” Uitati-va la chakrele din partea de sus şi de jos a aurei dvs. deschizandu-se, permiţând o lumină mai concentrată să curgă prin toate cele 12 chakre – 3 chakre rotindu-se, deasupra capului, 7 ale corpul tau si 2  mai jos, una dintre acestea direct sub picioarele dvs.
Spuneţi, „Ma impamantez în Gaia acum”, şi cu dragoste, trimiteti o coloană de Lumina de la abdomen, in jos prin portalul (deschis) stelar al Pământului , în magnifica inima magnetica cristalina a Gaiei, exact mai jos de voi.

Acordati-va la tubul vostru de prana acum, tub de respiratie alb- albastru cristalin de 5 cm in diametru care trece prin centrul corpului vostru. Spuneti cu voce tare „Îmi activez tubul meu de prană acum”, şi extindeţi-l prin chakra coroanei, prin partea de sus a aurei dumneavoastră, până în inima Marelui Soare Central. Extindeţi tubul de prana in jos acum, prin chakra rădăcină, prin chakra portalului stelar Pământ ,până  în inima Gaiei. Încetiniti şi aprofundati-vă respiraţia. Respirati prin tubul pranic  în frecvenţa turcoaz cristalina a Inimii Lui Unul. Activaţi curgerea Lumini si Iubiri de sus în jos, prin d-voastră, prin inspirare in chakra inimii vostre din piept  -expirare in aura voastra.

 In timp ce inspirati Iubire si Lumina  continuu de sus în jos  în inima dvs, simtiti cum aripile angelice incep sa se desfasoare de la umăr între omoplati, în aura voastră. Mareţele aripi angelice se deschid în aura dvs, şi va experimentati pe voi  ca un maiestuos  Înger Auriu de Lumina,  însămânţat pe această planetă a frumusetii. Fiinţele cristaline Angelice de lumina sunteţi voi, dragii nostri.
 
sursa: http://solara.org.uk/meditation.aspx

Reclame

Publicat de

EnaMK

Oamenii, in general, considera viata o lupta. Candva poate am gandit asemenea multor oameni insa, undeva in sufletul meu, entitatea care sunt imi transmitea un alt mesaj si anume, constientizarea a ceea ce sunt ! A trebuit sa treaca o lunga perioada de timp pentru a descoperi , pentru a ma redescoperi si a intelege total divers cum functioneaza totul in acest Univers. La inceput cand am creat acest blog, inca eram fie confuza, fie convinsa de anumite teorii. Am fost binecuvantata de Dumnezeu sa intalnesc oameni care au avut o contributie fundamentala in a-mi schimba perceptia si simtirea vis-avis de tot ce inseamna CREATIE.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s