Lucrul cu Arhanghelii


                                              A lucra cu Arhangheli   

 Stiti voi ce putere au Arhanghelii ? Stiti voi cum pot ei sa va ajute? Cunoasterea modului in care Arhanghelii pot sa imbogateasca  viata voastra, poate in final, sa indeparteze blocajele voastre, sa va puna pe cale, ca sa va impliniti unicul vostru scop din viata.

                Mai intai de toate, Arhanghelii doresc ca voi sa ii chemati in ajutor. Nu fiti ingrijorati ca ii suprasolicitati, ei pot sa ajute oamenii, simultan. Ei au armate de ingeri, care lucreaza sub comanda lor, ca sa va asiste prin toate mijloacele. Voi puteti sa ii chemati oricand aveti nevoie de putere si de asistenta imediata. Ei vor fi langa voi instantaneu. Nici o munca nu este prea mare sau prea mica pentru Arhangheli, ca sa o ia in considerare.

                Arhanghelii pot sa va aduca binecuvantarile universului si iubirea Divinului! Nu trebuie sa faceti lucrurile singuri! Cand sunt chemati, Arhanghelii va vor inconjura si vor putea deschide usile oportunitatii si iluminarii caii, ca sa va atingeti scopurile. Ei nu pot face totul, asa ca va fi de lucru pentru voi.!

                Arhanghelii sunt cunoscuti ca supraveghetori ai taramurilor angelice si fiecare are o specialitate.  Inainte de a incerca meditatiile cu Arhanghelii va este de folos sa fiti familiari cu chakrele, daca  ele sunt curatate si echilibrate. Aici sunt oferite meditatiii care sa echilibreze si sa curete chakrele.

                                                 Arhanghelul  Mihail

                 Numele sau inseamna Cine este ca Dumnezeu si el mai este numit si Printul Luminii. El este imens si poarta o sabie. Haloul sau este albastru-cobalt amestecat cu purpuriu. Voi puteti vedea sclipiri ale acestor culori, cand el este in preajma. El este Cel Mai Mare Inger Luptator al tuturor protectorilor si ghizilor luminii si iubirii. El ajuta la eradicarea fricii si infuzeaza oamenii cu curaj. El va interveni ca milocitor pentru voi, instantaneu, in special, cand situatia interfera cu scopul vietii voastre.

Arhanghelul Mihail este, de asemeni, ingerul la comanda Lucratorilor Luminii, astfel Mihail va aduce un sfarsit plin de pace in luptele dintre membrii familiei, dintre cei dragi, dintre vecini, asociati sau chiar straini. Arhanghelul Mihail curata energia negativa cand este chemat. Inainte de a intra intr-o multime din magazinele comerciale mari, cereti Arhanghelului Mihail sa curete negativitatea. El poate prelua comportamentul mental negativ (atat al celor care traiesc cat si a celor decedati) si il trece in Lumina lui Dumnezeu astfel ca mintile lor sa fie vindecate.

Chemati-l pe Mihail sa va asiste oricand simtiti prezenta negativitatii. El poate curata energia negativa din orice spatiu (incluzand mintea si inima voastra), cereti-i sa curete energia din casa voastra, de la birou, din masina, etc. Acest lucru este necesar dupa dispute sau alte situatii negative.

Cand simtiti ca va este teama sau ca va este greu, spuneti mental: Arhanghele Mihail, protejeaza-ma si calmeaza-ma acum! Daca va aflati intr-un spatiu nesigur sau ceva asemanator, cereti-i Arhanghelului Mihail sa va escorteze, sa va ghideze si sa va protejeze.

De fapt, voi puteti sa-i cereti lui Mihail sa stationeze permanent langa voi, ca voi sa va simtiti intotdeauna in siguranta, sub puternica sa protectie. Doar spuneti mental: “Te rog Arhanghele Mihail, fii ingerul meu pazitor, tot timpul! Iti multumesc! Si asa este!”

Arhanghelul Mihail este cel pe care il chemati, atunci cand vreti sa indepartati negativitatea si frica din viata voastra. Nivelele comportamentelor negative si credintele limitante pot fi curatate si eliberate energetic atunci cand primiti un suflet angelic purificator.

                                 Realizarea propriului vostru Suflet Angelic Purificator cu AA Mihail

 Mai jos, este oferita o meditatie simplificata a sufletului angelic purificator, cu Arhanghelul Mihail. Faceti aceasta meditatie daca simtiti negativitate sau frica si sunteti pregatiti sa le eliberati in lumina. Meditatia poate dura 15 – 30 min. depinazand de cat de constiinciosi puteti fi.

                                                 Meditatia

                Stati confortabil intr-un loc, in care sa nu fiti deranjat. Incepeti prin impamantarea si centrarea voastra. Inchideti ochii si imaginati-va ca va cresc radacini din talpile voastre, in Mama Pamant. Apoi continuati cu exercitiul de respiratie, ca sa va relaxati corpul fizic: respirati pe nas.

                 Spunteti-i ego-ului vostru sa se urce pe umarul stang. Lasati-l sa afle ca este doar observator pe durata purificarii. Cereti Ingerilor, Ghizilor vostri si tuturor celor care doriti, sa va insoteasca in aceasta aventura, in a va purifica, acum. Cereti Creatorului sa va trimita o raza de lumina alba protectoare. Creatorul aude cererea voastra si prin ochii mintii voastre, voi puteti vedea imediat, o raza de lumina coborand din univers. Priviti cum va inconjoara intr-o stralucire protectoare

                 Acum voi sunteti pregatiti sa eliberati. Spuneti mental: “Vino Arhanghele  Mihail, la mine acum si curata-ma de toata negativitatea si de toata frica” Arhanghelul Mihail vine instantaneu langa voi, pregatit sa va curete de negativitate si de frica.

                 Arhanghelul Mihail intotdeauna poarta o sabie pe care o poate folosi, ca pe un fel de “aparat de facut vacuum psihic” metafizic. Imaginati-va ca ea patrunde prin chakra coroanei voastre si incepe sa extraga (sa faca vacuum) toata negativitatea din creierul vostru. Inchideti ochii si dirijati vacuum-ul prin intreg corpul vostru (nu uitati degetele de la maini si de la picioare). Acest vacuum va elibera toate fricile voastre si toata negativitatea ducand-o in lumina pentru curatare si transformare.

 Observati ce vedeti. Daca observati orice zona intunecoasa sau umbre, insistati si asigurati-va ca au fost indepartate. Acele zone pot corespunde durerilor de umeri, ceafa sau spate, pentru ca sunt zone in care negativitatea se stabileste, in mod obisnuit. Impotriva entitatilor recalcitrante sau intunecoase, cereti Arhanghelului Mihail sa alcatuiasca o retea de lumina alba in jurul lor si sa ii duca imediat in lumina. Gandurile despre amintiri vechi dureroase pot sa vina la suprafata. Este un semn ca acestea au nevoie sa fie eliberate pentru vindecare si purificare. Faceti cat puteti de bine, ca sa le eliberati!

 Indata ce ati facut un gol in intreg corpul vostru, (fiti constiinciosi, in special, prima data) cereti Arhanghelului Mihail sa extraga golul si sa umple corpul vostru cu lumina alba, iubitoare a Creatorului. Asigurati-va ca ati preluat, cat de mult posibil, lumina alba, pentru ca natura are oroare de sptiile goale si negativitatea, frica pot sa se furiseze inapoi). Insistati in absorbirea luminii albe, cat de mult puteti – cu cat preluati mai mult, cu atat mai bine. Simtiti cum va inconjoara si cum va patrunde corpurile voastre, fizic si eteric. Voi puteti simtiti acest lucru si ele si vor simti minunat, cu adevarat!

 Multumiti-i Arhanghelului Mihail si cereti-i sa va protejeze intotdeauna de negativitate si de frici.

Impamantati-va, reamintindu-va de radacinile din talpile voastre infipte adanc in Mama Pamant.

Acum, deschideti-va ochii!

 Voi puteti sa va simtiti imediat mai usori si mai pozitivi. Voi puteti simti greata si ameteli. Unii oameni pot avea dureri. Acestea sunt normale si oamenii sunt diferiti, astfel incat unii pot sa nu simta nimic.

Voi puteti sa faceti acest lucru, cat de des va place, dar daca o faceti prea mult, va puteti simti slabit si confuz.

 Datorita purificarii, puteti sa plangeti in hohote, in urmatoarele cateva zile, caci sunteti intr-o perioada de eliberari, a vechilor frici si a vechilor emotii. Plangeti din inima, in hohote, apoi eliberati! Ganduri pe care nu le-ati mai avut ani de zile, pot sa apara la suprafata, sa va intristeze  si sa va faca sa plangeti. Acesta este un lucru bun. Ati purtat aceste sentimente negative in jurul vostru, de mult timp si este momentul sa le eliberati!

Scut Protector de Lumina si Iubire

 In fiecare dimineata dupa trezire, cereti Arhanghelului Mihail sa va inconjoare cu un scut, ca intr-o coaja de ou  protectoare, de culoare alb si roz, fata de oamenii cu care veti veni in contact (in toate situatiile). Acest lucru este foarte folositor celor sensibili, care au tendinta de a prelua emotiile oamenilor din jur (fie pozitive sau negative). 

Taierea Corzilor Eterice ale Negativitatii

 Acest lucru este important, pentru ca ele ne pot tine legati de oamenii care ne pot goli de energie. Unii oameni mi s-au plans, ca atunci cand vorbesc cu anumiti oameni, in special cu cei care par sa fie in drame sau care se plang mereu, se simt obositi si epuizati, ulterior. Acesti oameni, pe care noi, probabil, ii iubim foarte mult, nu vor sa ne epuizeze, dar fac acest lucru pentru ca ei au mare nevoie. In afara de a fi sarguincios  cu protejarea proprie, taierea corzile eterice ulterioara, este esentiala, inainte de a intra in contact cu acei oameni.

 In fiecare seara, inainte de a va culca spuneti:” Arhanghele Mihail, vino acum la mine! Te rog, taie toate corzile eterice ale frici, care imi epuizeaza bucuria, energia si vitalitatea! Te rog, curata-ma de toata negativitatea si umple-mi toate golurile cu iubirea si lumina lui Dumnezeu! Iti multumesc!”

  de Janice Olson

  www.shininglite.com/archangels

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s